Ota yhteyttä tai varaa ilmainen arviokäynti

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

VILHELMIINA KECKMAN

Myyntiedustaja, Toimistokoordinaattori

+358 44 333 1177
vilhelmiina.keckman@naytonpaikka.com

Aidot asiakaskohtaamiset, luottamus ja avoin kommunikointi ovat Vilhelmiinan työn perusta. Asunnon myyminen on aina iso päätös, jossa sinä annat sinulle ehkä arvokkaimman omaisuutesi myytäväksi. Työnsä Vilhelmiina tekee aina tarkalla ja tavoitteellisella työotteella, jotta sinä voit huoletta antaa kotisi avaimet hänelle ja nauttia lopputuloksesta. Vilhelmiinalle tärkeintä on tehdä asunnon myymisestä sinulle helppoa ja asiakastyytyväisyys onkin hänelle sydämen asia. 
 
Kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä Vilhelmiinalla on jo yli 8 vuoden ajan. Tärkeintä hänelle ovat aidot sekä erilaiset kohtaamiset ja jokaisen asiakkaan asiakaslähtöinen palveleminen. Iloinen, ystävällinen ja rauhallinen asiakaspalvelija, joka tekee kaiken huolella alusta loppuun. 
 
Palvelua saat häneltä sekä suomeksi että englanniksi. Vilhelmiina toimii myös toimistokoordinaattorina osana Näytönpaikan markkinointitiimiä. Kunnianhimoisesti työhönsä suhtautuva tekijä, joka työnsä vastapainoksi rentoutuu vapaa-ajallaan monipuolisesti liikkuen luonnossa sekä kuntosalilla. 

Ota yhteyttä välittäjään

Ota yhteyttä tai varaa ilmainen arviokäynti

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!