Ota yhteyttä tai varaa ilmainen arviokäynti

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Kerrostalo 3 h, 113m<sup>2</sup>
Koko

113m2
3 salia+k+kh+wc+eteishalli

Osoite

Puolalanpuisto 4b A 5
20100

Seuraava näyttö

Hinta

820000

Rakennusvuosi

1908

Kohdetta välittää

Kaisa Hamido

Ota yhteyttä »

3 H Kerrostalo, 113M2

Puolalanmäellä vapautumassa arvohuoneisto 113m2, ylin kerros (3/3).

Rakennus Päivölä edustaa sitä mitä et Turusta yleensä saa. Jugendtalo itsessään jo harvinaisuus. Puolalanpuiston jugendkokonaisuus jo lähes mahdottomuus. Ja silti tämä kaikki on totta.

Asunnosta upeat näkymät puistoon ja taidemuseolle. Huoneiston pohjaratkaisu säilytetty lähes alkuperäisenä. Kolme korkeaa salia ja keittiö levittäytyvät viuhkamaisessa järjestyksessa ison eteishallin ympärille. Majesteettinen tunnelma. Voimakkaat värit, koristeelliset detaljit, alkuperäiset listat, sekä korkeat pariväliovet ja ikkunat sävähdyttävät. Standardiajattelu ei tässä asunnossa näy.

Tilajärjestys sallii monenlaisia ratkaisuja kalustuksen ja käyttötarpeen suhteen. Saleissa riittää kokoa jopa jaettavaksi asti.

Huoneiston parveke sijaitsee keittiössä. Keittiössä tilaa paitsi ruokailulle myös muuhun oleskeluun. Näkymä takapihalle ja ympäristön kauniisiin julkisivuihin. Huoneiston "modernit" tilat ovat kylpyhuone ja wc. Ne on uudistettu yhtiön toimesta laajassa LVI-urakassa vuosina 2016-2018. Yhtiön viemärit, käyttövesijohdot ja sähköt on uusittu.

Asunto-Osakeyhtiö Päivölässä asukkaat viihtyvät pitkään, jopa vuosikymmeniä. Keskimääräisesti asuntoja vapautuu noin kolmenkymmenen vuoden välein.

Puolalanpuiston mittava kunnostustyö istutuksineen, kivetyksineen ja lasten leikkipuistoineen on juuri valmistunut. Rakennuksen sijainti Turun parhaimpia, ellei paras.

Sovi yksityisesittely. Arkkitehti ja sisustusarkkitehti käytettävissäsi.
kaisa.hamido@naytonpaikka.com
0400 363646

Kuvia kohteesta

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kerrostalo

Kohteen perustiedot

Kohdenumero
Sijainti
  • Puolalanpuisto 4b
  • 20100
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Omistus
Huoneistoselitelmä 3 salia+k+kh+wc+eteishalli
Asuinpinta-ala m² 113
Yhteensä m² 113
Lisätietoja pinta-alasta Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (valmistunut ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros 3
Rakennusvuosi (päättynyt) 1908
Vapautuminen Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta 820000
Myyntihinta 820000
Yhtiövastike null € / kk. (Hoitovastike 497.2 € / kk + Rahoitusvastike 0 € / kk)

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
  • Kaisa Hamido
  • kaisa.hamido@naytonpaikka.com
  • +358 40 0363 646

Kohteen lisätiedot

Sauna
  • taloyhtiössä sauna
Parveke asunnossa on parveke
Hissi Ei
Asuntoon kuuluu Kaapeli-tv
Yleiskunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Piha Asunnosta avautuu upeat näkymät Puolalanpuistoon. Huoneisto sijaitsee yhtiön ylimmässä (3/3) kerroksessa. Puisto toimii jatkeena sisätiloille ja yhtiön etupihalle. Puiston täytteisen etupihan vastapainona takapiha rakentuu vanhoista kivirakenteisista tasoista ja tukimuureista portaineen.

Kohteen tilat ja materiaalit

Asunnon tilat ja materiaalit Pääasiallinen rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus Tilava ja korkea keittiö, salimainen tila. Kalustettavissa ruokailuryhmälle ja muullekin oleskelulle. Nykyiset kaapistot ja varusteet vanhoja. Kalusteiden ovet visakoivua. Huoneiston parveke on keittiössä. Näkymä takapihalle.
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyhuone uusittu v.2018. Linjastosaneerauksesta dokumentit isännöitsijällä. Työ toteutettu perinteisellä tavalla. Kaikki viemärit, vesijohdot ja sähköt uusittu. Kosteuseristykset uusittu.
Saunan kuvaus
Olohuoneen kuvaus Huoneiston kolmesta salista olohuonemaisin sali avautuu Puolalanpuistoon ja taidemuseon suuntaan. Voimakkaat värit, koristemaalaukset ja yksityiskohdat tekevät tilasta lähes majesteettisen.
Makuuhuoneiden kuvaus Huoneisto muodostuu kolmesta korkeasta salista, jotka aukeavat viuhkamaisesti tilavan eteishallin ympärille. Kaikki salit näyttäviä ja lähes tasa-arvoisia keskenään. Vanhat alkuperäiset ikkunat luovat ainutlaatuisen tunnelman. Osa ikkunoista erkkeri-ikkunoita.Tilat kalustettavissa vapaasti, oman tarpeen mukaan.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto - Osakeyhtiö Päivölä
Isännöitsijän yhteystiedot Hemmo Lukander Turun Talohuolto Oy
Taloyhtiöön kuuluu Linjasaneerauksen yhteydessä kellarikerrokseen rakennettu täysin uusi sauna/pesutila+pukuhuone+wc. Lisäksi kellarissa vanha pesutupa (ei pyykinpesukonetta), alkuperäiset varastotilat, pyörävarasto ja tekninen tila. Myös ikkunallista rakentamatonta reservitilaa tulevaisuuden tarpeisiin. Yhtiön hallinnassa olevat kaksi huoneistoa, no:11 (32,9m2) ja no:12 (46,8m2) sijaitsevat kellarikerroksessa. Huoneistot nykyisellään vaatimattomasti varustettuja. Vuokrattu työhuonetiloina. Yhtiöllä rakentamaton ullakko, missä isot osakaskohtaiset tilavat varastot.
Energialuokka Energialuokka:
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit Kaukolämpö 1980, tonttiviemärit 1998, pihajulkisivun ja parv.korjauksia 1999, vesikatto 2007, kattoikkunoiden uusiminen ja tukimuurin korjaus 2008, vesikaton maalaus 2012, linjasaneerauksen hankesuunnittelu 2015, linjasaneeraus; vesi- ja viemärijohdot, sähköistys 2017-2018, iLOQ-lukitusjärjestelmä 2018, tonttivesijohdon uusiminen 2019, takapihan käytävän portti 2019, jukisivujen kuntotutkimus 2019, takapihan ovet, yleisten tilojen ovet 2019.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit Huoltokorjauksiin varattu 11 000 € vuodella 2021.
Tontin pinta-ala 879
Tontin omistus Oma

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Liikenneyhteydet

Kohdetta esittelee, ota yhteyttä

Kerrostalo 3 h, 113m<sup>2</sup>

Kaisa Hamido
puh. +358 40 0363 646
kaisa.hamido@naytonpaikka.com

Jaa kohde sosiaalisessa mediassa