Koko


oh+k+r+mh+työh.+kod.h.+sauna+kh+wc(2kpl)+terassit(2kpl)

Osoite

Graniittitie
23310 Taivassalo

Seuraava näyttö

Hinta

2 120 000 €

Rakennusvuosi

2001

Kohdetta välittää

Kaisa Hamido
Ota yhteyttä »

4 h Mökki tai huvila

Teräksen vahva läsnäolo antaa tälle huvilalle ainutlaatuisen leiman. Suuret teräsrakenteiset ikkunat vahvistavat yhteyttä ulkotilaan ja luontoon. Talo sijaitsee korkealla kalliolla ja tarjoaa vaikuttavia näkymiä alas merelle. Lähes 4 hehtaarin kiinteistö erämaassa meren, kallioiden ja metsän sylissä. Kaukana mutta lähellä. Hyvä tie perille asti. Turkuun matkaa n.65km. Helsinkiin n.230km. Lähimpiin terveyspalveluihin ja kauppoihin n.15km. Talo on suunniteltu aikuisen pariskunnan 2-kodiksi. Huoneiden välillä on avoin yhteys. Sisätila on lähes jakamaton. Keittiö ja ruokailutilat sijaitsevat talon idän puoleisessa päässä, saunaosasto läntisessä päässä. Keittiön terassille paistaa aamuaurinko. Saunan terassille ilta-aurinko. Kaikki tilat kylpevät valossa. Teräksen kovuutta pehmentää sisätiloissa käytetty puu. Vaahteraviilu seinissä ja katossa luovat lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Lattiat ovat yhtenäiset. Värimaailma ja kalustus on yksinkertainen, pääasialliset värit valkoinen, luonnonpuu ja teräs. Arkkitehdit ovat toteuttaneet suunnitelmassaan terästeollisuudessa työskentelevän rakennuttajan toivomuksen korkeatasoisesta rakentamisesta ja oikein kohdistetun esivalmistuksen hyödyntämisestä. Talo on rakennettu kokonaan teräksestä. Teräksiset mittatarkat lohkot(lattia,seinät,katto)on tehty rakennuttajan omassa yrityksessä. Esivalmistetut lohkot on tuotu työmaalle ja asennettu kallioon perustettujen haponkestävien teräspilareiden päälle. Talon keveys välittyy pilareista ja isoista lasipinnoista julkisivuissa. Ulkoverhous(seinät ja katto)on kauttaaltaan huoltovapaata haponkestävää terästä. Ulkoterassit ovat graniittia ja kaiteet lasia. Materiaalivalinnoilla on tähdätty pitkään elinkaareen ja huoltovapaaseen pintaan. Moderni ja omaperäinen arkkitehtuuri sulautuu täysin ympäröivään saaristomaisemaan. Ulkoverhous sulautuu osaksi kallioita. Luonto ympärillä on koskematonta ja puhdasta. Näkymät merelle ja ympäristöön ovat lähes maagiset. Kiinteistöön kuuluu oma ranta ja mahdollisuus rakentaa laituri.
Tämä kokonaisuus on vertaistaan vailla. Vastaavia kohteita ei ole! Tässä kohteessa on kysymys tarkkuudesta, yksityiskohdista, ongelmien välttämisestä, huolellisesta tekemisestä joka eroaa tavallisesta rakentamisesta paikassa ja mittakaavassa. Rakennusoikeutta päärakennuksen yhteyteen on jäljellä 60m2(60k-m2). Rakennuslupapiirustukset autotallille(24 k-m2)on valmiina.

Lisätiedoista ja näytöstä voit sopia Kaisan kanssa. Esittelytekstin saa pyydettäessä myös englanniksi ja venäjäksi.

Kaisa Hamido, arkkitehti-LKV
kaisa.hamido@naytonpaikka.com tai puhelimitse 0400 363646.

Kuvia kohteesta

item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image

Asunnon perustiedot

KohdenumeroTA454
Sijainti
 • Tuomoinen (455)
 • Graniittitie
 • 23310
 • Taivassalo
TyyppiMökki tai huvila
OmistusmuotoOmistusasunto
Huoneistoselitelmäoh+k+r+mh+työh.+kod.h.+sauna+kh+wc(2kpl)+terassit(2kpl)
Yhteensä m²186.0
Lisätietoja pinta-alastaTalo varustettu keskuspölyimurilla. Imuri teknisessä tilassa. Koneellinen jäähdytys. Laitteet olohuoneessa ja rakennuksen länsipäädyssä.
Kerros1
Rakennusvuosi (päättynyt)2001
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta2120000
Myyntihinta2120000
Vesimaksu
 • 15 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
 • Kaisa Hamido
 • kaisa.hamido@naytonpaikka.com
 • 0400363646

Asunnon lisätiedot

Sauna
 • oma sauna
YleiskuntoHyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
 • maalämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: Teräs
Keittiön kuvaus
 • Laadukkaat integroidut keittiökoneet: astianpesukone, induktioliesi, erillinen uuni, liesituuletin.(merkki smeg) Paljon säilytystilaa. Mittatilaustyönä teetetyt kaapistot. Ylä-ja alakaapistot korkeakiilto valkoinen. Tasot umpipuuta,vaahtera. Lattia marmorikuvioinen iso kivilaatta. Lattialämmitys. Seinät ja katto vaahteraviilutettu sisustuslevy; piilokiinnitys alumiiniprofiililla. Keittiöstä käynti aamuterassille.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Laadukkaat vesikalusteet, malli Alessi. Suihkuseinä lasia. Lattia klinkkeriä. Lattialämmitys. Seinät laattaa. Värit valkoinen ja luonnonpuu. Ikkunallinen tila.
Saunan kuvaus
 • Sähkölämmitteinen sauna. Ikkunat kahteen suuntaan. Upeat näkymät. Lauteet ja seinät vaaleaa puuta, lämpökäsitelty leppä. Lasiovi.
Olohuoneen kuvaus
 • Korkeaa tilaa.h=max.n.5m Isot teräsrunkoiset maisemaikkunat. Lasit osin sähkölämmitteiset. Lattia valkoinen saarniparketti. Seinät ja katto vaahteraviilutettu sisustuslevy; piilokiinnitys alumiiniprofiililla.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Makuuhuone 1.(jaettavissa). Makuuhuone 2.(sisustettu työhuoneeksi, jaettavissa). Lattia yhtenäinen valkoinen saarniparketti. Isot teräsrunkoiset maisemaikkunat meren suuntaan. Tuuletusikkunat. Seinät ja katto valkoiseksi käsitelty sisustuslevy; piilokiinnitys alumiiniprofiililla.

Kiinteistön tiedot

Tontin pinta-ala38069
Tontin omistusOma

Kohde kartalla

Kohdetta esittelee, ota yhteyttä

Kaisa Hamido
puh. 0400363646
kaisa.hamido@naytonpaikka.com

Jaa kohde sosiaalisessa mediassa